SERVICES

PRETZMANN SOLUTIONS introducerer en række forretningsområder med LAVPRIS SERVICES som relaterer sig til arbejdet med dit projekt eller produkt. På denne side, vil du forhåbenligt finde muligheder som vil passe til dine markedsbehov.

HAR DU BRUG FOR EKSTERNE MIDLER ?. Din virksomhed ønsker at sende en projektansøgning ind til en pulje eller en fond for at finansiere et projekt, men du har har brug for at udarbejde projektbeskrivelse og indsende en ansøgning til en fond fx Innovationsfonden. Desuden har du brug for at gennemføre projektet og formidle om projektets resultater, både imens projektet forløber og bagefter . . .

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL MARKEDSFØRING?. Som selvstændig har du så travlt med din virksomhed, at du har brug for hjælp fra enten nye medarbejdere eller samarbejdspartnere. Det kan være at det går så godt med din virksomhed, at du kan deltage på de større udstillingsmesser. Men du har ikke selv tiden til at gennemføre forberedelserne. Her kommer vores services ind i billedet. Vi sørger for, alle faser i forbindelse med en deltagelse på en messe uanset hvilken branche, bliver gennemført. Du kan også hyre os til at tage imod interesserede kunder på messestanden.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close