SERVICES

PRETZMANN SOLUTIONS introducerer en række forretningsområder med LAVPRIS SERVICES som relaterer sig til arbejdet med dit projekt eller produkt. På denne side, vil du forhåbenligt finde muligheder som vil passe til dine markedsbehov.

HAR DU BRUG FOR EKSTERNE MIDLER ?. Din virksomhed ønsker at sende en projektansøgning ind til en pulje eller en fond for at finansiere et projekt, men du har har brug for at udarbejde projektbeskrivelse og indsende en ansøgning til en fond fx Innovationsfonden. Desuden har du brug for at gennemføre projektet og formidle om projektets resultater, både imens projektet forløber og bagefter . . . Læs mere om ProFund.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL MARKEDSFØRING?. Som selvstændig har du så travlt med din virksomhed, at du har brug for hjælp fra enten nye medarbejdere eller samarbejdspartnere. Det kan være at det går så godt med din virksomhed, at du kan deltage på de større udstillingsmesser. Men du har ikke selv tiden til at gennemføre forberedelserne. Her kommer vores services ind i billedet. Vi sørger for, alle faser i forbindelse med en deltagelse på en messe uanset hvilken branche, bliver gennemført. Du kan også hyre os til at tage imod interesserede kunder på messestanden. Læs mere om BudgetMarketing.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL ADMINISTRATIONEN? Vi tilbyder også lavpris services, hvis du har brug for ekstern hjælp til bogføring. Vi tilbyder 1. level bogføring, hvor vi sørger for bogføring af indtægter og udgifter i systemer som Dinero og E-conomic. Desuden hjælper vi også til med ordreregistering og faktuering af ordrer i selvsamme systemer. Vi tilbyder for tiden IKKE momsafregning, finansafstemning eller årsafslutning. Læs mere om ADMINImarket.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL JERES IT PROJEKTER? Vi tilbyder en bred vifte af service til jeres it projekter/løsninger eller produktet. Hvis I ønsker at udvikle en it-løsninger kan vi indgå et samarbejde om projektet. Sammen finder vi ud af hvad der skal til for at udvikle. Vi tilbyder også undervisning af jeres etablerede produkter. Eksempelvis kan du få ekstern hjælp til at undervise jeres it produkter ude hos kunderne. Læs mere om APPLYit.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close