ProFund

Har du brug for hjælp til projektudvikling og projektfinansiering kan PRETZMANN SOLUTIONS med ProFund hjælpe dig. Vi hjælper dig med at udarbejde ansøgningen til den pågældende fond, pulje eller legat, lige fra start til aflevering. Det betyder, at vi hjælper dig med din ide og sørger for at skrive ansøgningen i tæt dialog med dig, sådan at indhold lever op til ansøgningskriterierne uanset om det er en lokal fond, Velux Fonden eller et EU program.

PROJECTS MADE EASY –

ANYTIME, ANYWHERE

UDVIKLING

Startfase med etablering af projektet. Ved de første møder taler vi om det at lave projektet, rammerne, ressourcerne, motivationen, ambitionerne, målene osv.

PRISER FRA DKK 250,- PR TIME

PRODUKTION

Produktionsfasen med projektarbejde. Her udarbejder vi i tæt dialog ansøgning og budget samt indsender materiale til bevillingsgiver. Produktionstiden kan variere meget, lige fra lange til korte deadlines.

PRISER FRA DKK 250,- PR TIME

ADMINISTRATION

I forbindelse med projektet hjælper ProFund med at koordinere den adminstrative del af projektarbejdet; ajourføre projektdokumenter og vedligeholde fx risici, ressourcer, opgave- og tidsstyring

PRISER FRA DKK 250,- PR. TIME

EN KOP KAFFE?

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close